Alle mogelijkheden uitgelicht

Maaltijd Service App maakt het werken met weekmenu’s een heel pak makkelijker. We zetten graag nog ’s de mogelijkheden van onze innovatieve software op een rij.

#1
N
#1

Wekelijks bestellen, dagelijks leveren

Meestal werken maaltijdservices met weekmenu’s. In de maaltijdservice module kun je deze menu’s eenvoudig opbouwen, en printen en online publiceren in je website. Het systeem ondersteunt meerdere gangen. Dus of het nu plates zijn, of een trio van voor-/hoofd-/nagerecht: allemaal mogelijk. Het verwerken van de formulieren gaat eenvoudig via het intuïtieve inboekscherm. Zo breng je de werklast voor het inboeken van tientallen of honderden klanten significant naar beneden, en beperk je de kans op fouten enorm. Zo ben je niet meer afhankelijk van zelfgemaakte Excel bestanden, notitieblokken etc.

#2
N
#2

Allergenen, dieetwensen en specials

Vooral bij senioren gelden er soms strenge dieetwensen. Je kunt per product op het weekmenu aangeven welke dieetwensen van toepassing zijn. Op klantprofiel geef je dieetwensen aan en evt. meerprijzen hiervoor. Catermonkey past dan automatisch de diëten toe, op moment van het inboeken van het menu. De maaklijsten, chauffeurslijsten, inpaklijsten zullen dan een uitsplitsing tonen, zodat je fouten hierin voorkomt.

#3
N
#3

Facturatie

Je kunt periodiek in één klap al je klanten factureren. Doordat je op ieder klantprofiel precies kunt instellen hoe er gefactureerd moet worden (per post, per e-mail, en diverse productweergave-opties op de factuur), ben je iedere maand of week in een paar klikken klaar. Uiteraard is individueel factureren ook mogelijk, waar nodig.

#4
N
#4

Prijs- en facturatie afspraken voor organisaties

Vallen sommige klanten onder een overkoepelende organisatie, bijvoorbeeld een zorgverzekeraar of instelling? Indien je hier specifieke facturatie- en prijsafspraken mee hebt, kun je dit instellen. Je kunt per prijsafspraak kiezen of de factuur naar de overkoepelende organisatie dient te gaan, of juist naar de individuele klanten. Ook gedeelde facturatie instellen is mogelijk

 

#5
N
#5

Herhalingsbestellingen en maaltijdabonnementen

Je kunt op klantprofiel eventueel instellen wat een klant iedere week bestelt, bijvoorbeeld: ‘Mevrouw Jansen bestelt iedere maandag en dinsdag het basismenu’. Bij het inboeken wordt dit dan alvast voor ingevuld. Zo bespaar je tijd, maar kun je nog wel een incidentele wijziging doorvoeren. Tevens zie je altijd nog welke klanten niet zijn ingeboekt, zodat je nooit een klant kunt vergeten, ook al is het formulier van die klant bijvoorbeeld kwijtgeraakt.

#6
N
#6

Routebeheer

Plaats je klanten op een route, en genereer dagelijks routelijsten. Bezorg je voor meerdere dagen in één keer? Geen probleem, de routelijst wordt dan gecombineerd. Ook is er een inlaadlijst, zodat je je voertuigen gemakkelijk kunt inpakken met de juiste aantallen.

#7
N
#7

Online bestellen (webshop)

Klanten kunnen, indien je dit wenst, ook online hun formulieren invullen, via de webshop. Hier is van alles aan in te stellen, zodat men alleen bestellingen kan doorgeven die ook daadwerkelijk nog mogelijk zijn, bijv. met een ten laatste besteldatum. Ook ondersteunt deeze module betaalplatformen zoals Bancontact en IDeal. Dit is gemakkelijk door elkaar te gebruiken; het is prima mogelijk dat de ene klant op factuur betaalt achteraf met een prijsafspraak, terwijl de andere online bestelt en vooraf betaalt.

Mis je nog een slimmigheid of wens je meer informatie